Hét Event

Visie, Passie en Visionair Leiderschap...

Ziel en Zakelijkheid is hét event over bezieling, gepassioneerd leiderschap en leven vanuit visie en passie!
Eind 2017, komen een paar van de beste inspiratoren van Nederland samen om u als persoon of onderneming te inspireren over de uitdagingen van de nieuwe samenleving.

• Voelt u zich als bedrijf of onderneming gestagneerd in uw groei?
• Wilt u een voorbeeld of voorloper zijn in de nieuwe samenleving?
• Wilt u als bedrijf of persoon innovatief en inventief werken en anderen op deze gebieden uitdagen?
• Bent u geinteresseerd in de inspirerende ervaringen en ontwikkelingen van de gerenomeerde sprekers op dit evenement?

Dan nodigen wij u uit om, samen met een paar van de beste sprekers van Nederland, deel uit te maken, dan wel vorm te geven, aan de nieuwe samenleving.
 
Raak tijdens het event geïnspireerd door de gerenomeerde sprekers die u meenemen op een reis naar de nieuwe economie. In tegenstelling tot de oude economie, waar marketing van producten en diensten gedreven zijn door het ego, kenmerkt deze nieuwe economie zich door de manifestatie van 6 nieuwe pilaren: People, Planet, Profit, Prophecy, Passion en Promise. Onze pionierende sprekers zullen u fascinerende handvaten aanreiken om als persoon of onderneming flexibel en innovatief in te spelen op de huidige transformatie in de samenleving. In zijn boek ‘ Ziel en Zakelijkheid’ vertelt Ad Bonis (www.bonisdeduurzameaccountant.nl) over het belang van het creëren van een nieuwe, duurzame samenleving en een nieuwe manier van leven en ondernemen vanuit visie en passie. Hét event is gebasseerd op de definitie van het 6P-model, waarbij de nieuwe pilaren van de samenleving: People, Planet, Profit, Prophecy, Passion en Promise, de nadruk leggen op werken, leven en ondernemen vanuit je hart, je zijn en je ziel.

PE-Punten

Voor dit event kunt u in aanmerking komen voor 6 PE-punten. Om in aanmerking te komen voor deze punten, dient u dit aan te geven bij de registratie.

Mis deze exclusieve kans niet en registreer nu!